Betaalmethoden

Vooruitbetaling

Het openstaande bedrag van je actuele bestelling kan je eenvoudig naar onze bankrekening overmaken. Hou er alsjeblieft rekening mee, dat we je bestelling pas na ontvangst van de vooruitbetaling kunnen verzenden. 

Onze bankgegevens: 
Rekeninghouder: TED Meubel / I-CAN
IBAN: BE53 3631 6390 2253
BIC: BBRUBEBB
Bank: ING België

Heb je het bedrag al naar ons overgemaakt? Hou er rekening mee dat het bedrag onmiddellijk van je rekening wordt afgeschreven, maar dat het pas na 1-3 werkdagen op onze bankrekening aankomt. Zodra je betaling bij ons is binnengekomen, wordt de bestelling binnen de aangegeven levertijd verzonden.

Kredietkaart

Je kan bij ons ook met je Krediet- / Master- / Visa kaart betalen. 
(ONLINE)Bij betaalpagina voer je de naam van de kaarthouder, het kaartnummer, en de vervaldatum en CVV van de kaart op onze website in. 

Na het voltooien van de bestelling wordt het te betalen bedrag op je kaart gereserveerd. Het bedrag wordt één dag later van je rekening afgeschreven, zodat je nog 24 uur de mogelijkheid hebt een foute bestelling te annuleren. Gelieve ons hiervoor te contacteren als het u niet lukt!
Uiteraard gaan we met je persoonlijke gegevens en kaartdetails uiterst voorzichtig om. TED Meubel voldoet aan hoge veiligheidsnormen en zorgt voor veilig en betrouwbaar online winkelen. Daarom volgt voordat de betaling succesvol is afgerond bij ons nog een extra veiligheidsprocedure. Na het bevestigen van je bestelling opent er een nieuw venster dat vraagt naar je 3D-secure verification code. Zorg ervoor dat je al je login-gegevens bij de hand hebt. Alleen zo kan je de bestelling succesvol afronden.

Paypal

Je kunt bij ons ook veilig en gemakkelijk met PayPal betalen. 

Aan het einde van het bestelproces word je naar de website van PayPal omgeleid. Als je al PayPal-klant bent, kan je met je e-mailadres en wachtwoord inloggen en de betaling afronden. Als je nog geen klant bent, kan je gelijk een rekening openen en daarna de betaling goedkeuren.

Zodra wij een bevestiging van de betaling ontvangen hebben, word je bestelstatus direct aangepast. Mocht je achteraf één of meerdere producten terugsturen, storten wij het desbetreffende bedrag terug op je PayPal-account.

 

Lening op afbetaling / betalen per maand

Ook kan je bij ons betalen met lening op afbetaling. We werken o.a. samen met SANTANDER CONSUMER FINANCE - COFIDIS - BUY WAY - ALPHA CREDIT/CETELEM. Hierbij moet u langskomen met uw identiteitskaart en bankkaart en misschien met uw 3 laatste loonfiches(bedragen boven € 2500). We vragen voor jou je aanvraag bij een van de banken dat we samenwerken. Na je goedkeuring kan je al onmiddellijk jouw bestelling afhalen of laten leveren. Je eerste betaling begint dan de volgende maand van de maand van je aanvraag. Je kan ook zelf kiezen op hoeveel maanden je zou willen betalen en/of kan je ook je bedrag per maand zelf kiezen. Hiervoor contacteer je best één van onze medewerkers voor meer informatie.
LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.